Maandag, 27 mei 2024 08:35

14/06 | Boekvoorstelling: Blij met jou - Een bijzondere boodschap van een Oranjetipje - Lieve De Brauw

Een speciale boekvoorstelling op vrijdag 14 juni om 20 uur

Blij met jou - Een bijzondere boodschap van een Oranjetipje’ is een prentenboek voor kinderen van 5-10 jaar. In dit debuut van auteur Lieve De Brauw en illustrator Elliot Biervoye worden kinderen meegenomen in een verhaal van herkenbare spanningen en zelftwijfel. De fascinerende ontmoeting met een ‘oranjetipje’, een frêle voorjaarsvlinder, doorbreekt de spiraal van negatieve boodschappen uitgebraakt door de ‘goblin’.

Tijdens de boekvoorstelling geeft de auteur achtergrond bij het prentenboek en wil ze prikkelen om met het boek aan de slag te gaan als ouders , binnen een pedagogische context of als therapeut. 

Lieve De Brauw is gespecialiseerd in traumaverwerking en biedt  super- en/of intervisie aan hulpverleners (counselors en psychotherapeuten) die hier rond vragen hebben. Ze heeft een praktijk voor psychotherapie en traumaverwerking, waar ze ambulante hulpverlening aan kinderen, jongeren, gezinnen en volwassenen in psychische nood aanbiedt. Er is zowel een individueel als een gezinsaanbod. Je kan er terecht voor diagnostiek (kind- en ontwikkelingsproblematieken), behandeling, begeleiding, bemiddeling en/of expertise.

Naderhand signeren de auteur en de illustrator aangekochte boeken met een persoonlijke boodschap.

Kom dus zeker langs! Nodig gerust geïnteresseerde ouders of familie, leerkrachten, pedagogische medewerkers, kindertherapeuten,... uit, of stel ze op de hoogte en laat ze kennismaken met oranjetipje en de goblin.

Geef jullie aanwezigheid zeker door (daar de plaatsen beperkt zijn) via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

 

Gelezen 413 keer