Donderdag, 23 november 2023 13:39

10/12 | Boekvoorstelling : Krank - Giuseppe Minervini

Zondagvoormiddag 10 december, 11 uur.

Literair aperitiefgesprek met Giuseppe Minervini over zijn debuutroman ‘Krank’.

De Westvlaming Giuseppe Minervini publiceerde met Krank wellicht hét opmerkelijkste Nederlandstalige debuut van het jaar. Een vuistdikke roman vol filosofie en maatschappijkritiek, maar ook met humor en met een bijzonder schrijfplezier geschreven.

Johan Vandenbroucke las het boek met verbazing en stijgende bewondering, en meent dat deze ambitieuze debuutroman veel meer aandacht verdient van pers en publiek. Op zondag 10 december gaat hij in gesprek met de auteur in de koffiebar van De zondvloed.

Hartelijk welkom, vanaf 11 uur in de voormiddag, koffiekoeken en drankjes zijn beschikbaar.

Schrijf je op voorhand in via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. om je plek te reserveren.

 

 

 

 

 

Toegangsbijdrage is 4 euro, zodat we fijne activiteiten kunnen blijven organiseren.

 

————

In zijn dodencel richt Ix een document aan de rechter waarin hij zijn vrijspraak bepleit. Krank is dat document. Ix onthult het bizarre verloop van zijn betrokkenheid bij Organisatie Liefgenezen, die een revolutie uitstippelt tegen de tirannie van het algoritme.

Als curator van zijn eigen psychische ontsporen komt Ix tot het besef dat de vrijheid buiten deze dodencel even claustrofobisch is als erin; hierbinnen als krappe ruimte, daarbuiten als Möbiusband. Zijn besluit? Ware zorg is vreugdebezorging.

 

#boekvoorstelling

#boekpresentatie

#wattedoenopzondag #mechelenleeft

Gelezen 498 keer Laatst gewijzigd op Maandag, 04 december 2023 12:58