Donderdag, 07 november 2019 14:37

22/11 | Ish Ait Hamou - Het moois dat we delen (VOLZET)

Vrijdag 22 november mogen we Ish Ait Hamou ontvangen in boekhandel De Zondvloed. 

Hij stelt er zijn nieuwe boek Het moois dat we delen voor en praat uitgebreid over hoe het boek tot stand kwam en het proces dat hij heeft moeten doormaken. 

Ish is zeker geen onbekende. Zo debuteerde hij met Hard hart en een jaar later volgde het succesvolle Cécile, waarna hij ook nog Als je iemand verliest die je niet kan verliezen uit zijn pen toverde. 

Theatergangers zagen hem misschien in actie met de theatershow 'Aangenaam, ik ben Ish'. Een voorstelling over de kracht van verhalen, de zoektocht naar identiteit en de moeilijkheden in onze samenleving. 

 

Over Het moois dat we delen

In het stadje waar Soumia en Luc wonen, speelt het leven zich voornamelijk af aan de schoolpoort, bij de plaatselijke kruidenier én op het voetbalveld. Soumia en Luc wonen in dezelfde buurt, maar kennen elkaar niet. Zij probeert met de moed der wanhoop het verleden achter zich te laten. Hij leeft in en met het verleden. Wanneer ze elkaar bij toeval leren kennen, komen ze voor verscheurende keuzes te staan.

 

Planning

19u30 : deuren

20u00 : start boekvoorstelling

21u00 : einde + signeren

 

Reserveren: Bent u er graag bij? Graag een mailtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met uw naam en het aantal personen.

Toegangsprijs: 3 euro

 

Gelezen 4398 keer Laatst gewijzigd op Vrijdag, 22 november 2019 10:58