Dinsdag, 06 juni 2017 12:23

29/06/2017: Aleksandr Skorobogatov en Pim Wiersinga

Op donderdagavond 29 juni (20u) neemt Kathy Van Crombruggen de biecht af van de twee schrijvers over waarheid en illusie.

Aleksandr heeft na het romantische "Portret van een onbekend meisje" een boek geschreven van een heel ander kaliber genaamd "Cocaïne". Cocaïne is een hallucinante trip waarbij alle grenzen vervagen. Het boek kwam nog maar net uit en kent al een tweede druk! 

Pim Wiersinga komt helemaal uit Nederland. Hij schreef eerder de bewierookte historische romans "De Gracchanten" en "Paviljoen van de vergeten concubines".  In zijn laatste werk "Eleonora en de liefde" (2016) neemt hij ons mee naar het middeleeuwse hofleven en haar bijzondere minnekunst. Wiersinga betovert de lezer met zijn woorden. 

Enkele vragen die de auteurs zullen bespreken: In hoeverre verkondigen schrijvers waarheden? Wat is hun persoonlijke relatie met de werkelijkheid? Beide schrijvers leggen elkaar vriendschappelijk het vuur aan de schenen, lezen voor uit hun werk en zullen een eerlijk, waarachtig antwoord geven op jouw vragen.

De toegang is gratis. We vragen enkel te bevestigen via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Hopelijk tot dan,

Het Zondvloed Team

Gelezen 1086 keer Laatst gewijzigd op Dinsdag, 06 juni 2017 12:57