Woensdag, 19 april 2017 10:30

10/05/2017: Yves Desmet interviewt Koen Fillet

Zoals u wellicht weet is Koen Fillet naast een gewaardeerd radiomaker (Interne Keuken op Radio 1) ook een  getalenteerd kunstschilder. Hij manifesteerde zich 2 jaar geleden met een solo-expositie in C41 te Antwerpen, het begin van een beloftevolle carrière als kunstenaar.

Twee jaar en enkele groeps- en solotentoonstellingen later, wordt het tijd om een eerste publicatie rond het nieuwe werk van Koen op de wereld los te laten. The Trail is niet zomaar een tentoonstellingscatalogus, maar een Artist Book met een heel aparte vormgeving. Het bevat de weerslag van een 18-tal werken op doek en papier rond één thema: een overwoekerd wandelpad in Wales.

The Trail bevat teksten van kunsthistoricus Eric Rinckhout en journalist Yves Desmet en is voorzien van talloze (detail-)foto’s van de werken die gedurende de maand mei geëxposeerd worden in Ruimte 34 te Antwerpen. Het boek wordt uitgegeven door CAPS en CYPRES. 

Op 10 mei (20u) interviewt Yves Desmet Koen Fillet in boekhandel De Zondvloed Mechelen. De toegangsprijs is 3 euro en je moet je inschrijven via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Hopelijk tot dan!

Het Zondvloed Team

Gelezen 2102 keer Laatst gewijzigd op Woensdag, 19 april 2017 10:36